De  4 facetten zijn:

  1. Deelnemen aan een RAM sportevent
  • Van benjamins, pupillen, miniemen en joggers wordt hiervoor gevraagd om deel te nemen aan minstens 1 sportevent georganiseerd door RAM of waar RAM als team aan deelneemt. In het bijzonder denken we daarbij aan :
    • RAM-organisaties als oefencross Kapelle o/d Bos, veldloop 11 november, 10 km van Mechelen, …
    • RAM-team wedstrijden als interclub, PK estafette, …

Wanneer voor de teamwedstrijden het aantal ingeschreven of aanwezige RAM-atleten het onmogelijk maakt om deel te nemen, volstaat het aanwezig te zijn als reserve en als supporter.

  • Van cadetten, scholieren en masters wordt hiervoor gevraagd om deel te nemen aan de BVV in hun categorie of de BVV Alle Categorieën wanneer nodig.

Wanneer de ploegopstelling het onmogelijk maakt om effectief deel te nemen, volstaat het aanwezig te zijn als reserve die eventueel kan deelnemen en als supporter.

Van juniors en seniors wordt hiervoor gevraagd om deel te nemen aan de BVV AC.

Wanneer de ploegopstelling het onmogelijk maakt om effectief deel te nemen, volstaat het aanwezig zijn als reserve en als supporter.

 

  1. Deelnemen aan een RAM regelmatigheidscriterium, zijnde veldloop, indoor, outdoortrofee of RAM roadcriterium (zie op website bij ‘Uitslagen’)

Pupillen en miniemen mogen hun indoorwedstrijden laten meetellen voor het nodige aantal veldlopen.

Eén of meerdere indoor- of outdoorwedstrijden mogen hierbij vervangen worden door wegwedstrijden om aan het nodige aantal te komen. In dit laatste geval dien je deel te nemen in de kleuren van RAM,  met RAM als clubnaam, en dien je ons in te lichten van de uitslag. Een marathon telt hierbij voor twee wedstrijden.

Dit aspect geldt niet voor kangoeroes en benjamins.

 

  1. Als jij of een familielid van jou meewerkt aan de organisatie van een RAM activiteit als medewerker of jurylid

Meer info over vrijwilligers, vind je hier(link aan info vrijwilligers)

De medewerking duurt daarbij de volledige duur van de taak met een maximum van een halve dag.

Indien een ouder met meerdere aangesloten kinderen meewerkt, geldt de korting onmiddellijk voor alle kinderen.

Als er meer kandidaten zijn dan we zinvol kunnen inzetten als medewerkers, zal RAM trachten dit billijk te spreiden, rekening houdend met de specifieke noden van de organisatie.

De korting kan ook verdiend worden door de verkoop van 5 dozen per lid bij onze jaarlijkse  onze jaarlijkse wafelverkoop.

 

  1. De 4de korting wordt op dezelfde wijze verdiend als de vorige.