Afdrukken
Categorie: Lid blijven
Hits: 316

JOUW VOORDELEN

NIEUW : Indien je een Mechelse Uitpas hebt, geef je het nummer op bij de aanvraag vergunning. Je ontvangt 10 punten op je Uitpas. Voor meer info over de Mechelse Uitpas, kijk je op uitinmechelen.be/uitpas

Het hele jaar door ben je verzekerd.

Een atletiekjaar duurt een volledig jaar. Ook in de zomervakantie blijven we trainingen organiseren en kan je aan wedstrijden deelnemen.

Elke week ben je minstens 2 keer welkom om onder begeleiding van opgeleide trainers te atletieken. Volgens leeftijd worden de atleten in categorieën ingedeeld. De meeste jeugdtrainingen gebeuren per categorie.

Je krijgt bij de jeugd een algemene opleiding. Vanaf cadet wordt er vaker getraind en gespecialiseerd. Het overzicht van trainingsdagen en –uren vind je hier terug.

Joggers maken gebruik van onze sportinfrastructuur, en kunnen steeds sportieve raad vragen bij de clubtrainers op trainingsdagen. Ze krijgen geen specifieke begeleiding tijdens hun training.

Je neemt gratis deel aan de meeste RAM-organisaties, oa. de veldloop en de 10km van Mechelen

 

Bij pistewedstrijden, indoor en outdoor, wordt er per categorie gesport, bij veldlopen per geboortejaar.

.

 

JOUW KORTINGEN

Gezinskorting :

Voor het 3de, 4de , … aangesloten gezinslid verlaagd het lidgeld met 15 €. Het lidgeld per leeftijdscategorie vind je in de tabellen hierboven.

Kansentarief :

Atletiek is een laagdrempelige sport. Voor de trainingen volstaat een sportieve outfit. Spikes zijn voor wedstrijden aangeraden. Heel wat leden bieden ons deze aan, wanneer ze te klein worden. Informeer hiernaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voeg je kleefbriefje van de mutualiteit bij je aanvraag vergunning. Je lidgeld per leeftijdscategorie vind je in de tabellen hierboven.

Mechelaars genieten via de Stad van een apart kansentarief. Je vermeldt het nummer van je Uitpas met Kansentarief op de aanvraag vergunning en betaalt het lidgeld volgens de tabellen hierboven.

Korting op einde atletiekjaar :

Je kan, volgens deelname aan het clubleven, tijdens het sportjaar enkele kortingen verdienen tot het vermelde bedrag bereikt wordt. Aan het eind van het atletiekjaar wordt de verdiende korting terugbetaald op de rekening, vanwaarhet lidgeld is betaald. Indien iemand een andere rekening wil gaan gebruiken, kan hij dat doorgeven als de rekening op dezelfde naam staat als de vorige.

Hiermee wensen we iedereen aan te moedigen om alle facetten van ons clubleven ten volle te beleven. Naast het regelmatig bijwonen van trainingen willen we je laten deelnemen aan de verschillende evenementen die de club een jaar rond opzet. Deze deelname is in de eerste plaats voor jouw ontwikkeling als blijvende sporter belangrijk, en anderzijds nodig voor een vlotte cluborganisatie. We hopen een ruime cultuur van sportkameraden te bestendigen, geenszins om enkel een competitief clubje te worden.

Per clubfacet heb je recht op een vierde deel , voor kangoeroes en benjamins een derde deel, van de vermelde korting. Staat bij het lidgeld een korting van 20 €, dan is met elk clubfacet 5 € te verdienen, en dit tot de maximale korting uit de tabel bereikt wordt.

De 4 facetten vind je hier

VARIA

Joggers  kunnen enkel met een dagvergunning deelnemen aan pistewedstrijden en veldlopen.